Training/ support

Trainingsmiddag of advies middag
Locatie:†Deze middag wordt op locatie†verzorgd (locatie in Nederland).†U kunt kiezen hoe u het dagdeel†gaat invullen. U heeft de keuze tussen een trainingsmiddag of een adviesmiddag. Er is een mogelijkheid om een extra dagdeel advies in te kopen.

Adviesmiddag
Deze adviessessie is persoonlijk voor u en uw organisatie. Als klant bepaalt u in overleg met onze adviseur de datum en de onderwerpen die aan bod zullen komen. U kunt denken aan advies op functioneel vlak (bijv. converteren/importeren van gegevens), technische ondersteuning bij installatie van het systeem. Eventueel kunt u deze adviesmiddag ook invullen met training of advies.

Trainingsmiddag
Een gebruikerstraining die laat zien hoe het MiniFMIS gebruikt kan worden. U leert gebouwen en ruimtes, afdelingen en medewerkers opvoeren. Hoe het meldingstraject werkt met terugkoppeling en gereedmelden werkorders. Plannen van een vergaderzaal met alle mogelijke opties. En als laatste leert u een contract invoeren, gescande documenten koppelen, signaleringsoverzichten en activiteiten bij de contracten opvoeren. Tevens leert u wat de voordelen zijn door het integreren van verschillende modules.

Eénmalige download met een jaarlijkse update
+ 1 dagdeel advies/instructie.
Aanschaf: € 1595,- incl. een dagdeel advies of instructie. Daarna jaarlijks € 595,- voor de jaarlijkse updates en helpdesk.

Abonnement geldt voor minimaal 1 jaar. Abonnementen kunnen tot uiterlijk drie maanden voor aanvang van een nieuw abonnementsjaar per mail worden opgezegd. Bij niet tijdig opzeggen wordt het abonnement automatisch met een jaar verlengd.

Extra training/advies mogelijkheid
U heeft de mogelijkheid om een extra dagdeel training/advies in te kopen.
Kosten € 595,- excl. BTW per dagdeel training/advies (maximaal 5 personen per dagdeel advies).

GRATIS Proefversie voor 2 maanden
U heeft de mogelijkheid om het Facto miniFMIS eenmalig gratis te gebruiken. U krijgt dan een tijdelijke licentie die automatisch na 2 maanden verloopt.