Training/ support

 

Trainingsmiddag of advies middag
Locatie: Deze middag wordt op locatie verzorgd (locatie in Nederland). U kunt kiezen hoe u het dagdeel gaat invullen. U heeft de keuze tussen een trainingsmiddag of een adviesmiddag. Er is een mogelijkheid om een extra dagdeel advies in te kopen.

Adviesmiddag
Deze adviessessie is persoonlijk voor u en uw organisatie. Als klant bepaalt u in overleg met onze adviseur de datum en de onderwerpen die aan bod zullen komen. U kunt denken aan advies op functioneel vlak (bijv. converteren/importeren van gegevens), technische ondersteuning bij installatie van het systeem. Eventueel kunt u deze adviesmiddag ook invullen met training of advies.

Trainingsmiddag
Een gebruikerstraining die laat zien hoe het MiniFMIS gebruikt kan worden. U leert gebouwen en ruimtes, afdelingen en medewerkers opvoeren. Hoe het meldingstraject werkt met terugkoppeling en gereedmelden werkorders. Plannen van een vergaderzaal met alle mogelijke opties. En als laatste leert u een contract invoeren, gescande documenten koppelen, signaleringsoverzichten en activiteiten bij de contracten opvoeren. Tevens leert u wat de voordelen zijn door het integreren van verschillende modules.

Eénmalige download met een jaarlijkse update
+ 1 dagdeel advies/instructie.
Aanschaf: € 1595,- incl. een dagdeel advies of instructie. Daarna jaarlijks € 595,- voor de jaarlijkse updates en helpdesk.

Abonnement geldt voor minimaal 1 jaar. Abonnementen kunnen tot uiterlijk drie maanden voor aanvang van een nieuw abonnementsjaar worden opgezegd bij Facto miniFMIS, Nico Steenvoordenstraat 42, 2201 DM in Noordwijk (ZH). Bij niet tijdig opzeggen wordt het abonnement automatisch met een jaar verlengd.

Extra training/advies mogelijkheid
U heeft de mogelijkheid om een extra dagdeel training/advies in te kopen.
Kosten € 595,- excl. BTW per dagdeel training/advies (maximaal 5 personen per dagdeel advies).

GRATIS Proefversie voor 2 maanden
U heeft de mogelijkheid om het Facto miniFMIS eenmalig gratis te gebruiken. U krijgt dan een tijdelijke licentie die automatisch na 2 maanden verloopt.